UGG Støvler

Luka Sabbat, der har arbejdet med UGG Støvler Kvinder/Mænd siden dets 40 års jubilæum i AW18, er en skuespiller og kreativ iværksætter, der udforsker kunst, mode og underholdning. Han er Gen Zs ‘It Boy’ takket være hans forstyrrende stil, unikke udseende og trendsættende indflydelse på sociale medier, som han udnyttede til en blomstrende karriere inden for tv og film. Luka har arvet sin kunstneriske ånd fra far Clark Sabbat, en designer og kreativ konsulent.

Rygterne er sande, vinteren er på vej. Det betyder, at det er tid til at bytte natmarkeder ud med Netflix, fitnesscentret med yoga derhjemme og poolrutsjebaner med et par UGG Støvler . Ikonisk og luksuriøst komfortabel, vidste du, at ugg-støvler er det officielle fodtøj til folk, der ved, hvordan man gør livet rigtigt? Fåreskindsvidunderne kan spores tilbage til slutningen af ​​70’erne, da en australsk surfer, der bor i USA, introducerede dem til det sydlige Californien og derefter USA og helt til begyndelsen af ​​2000’erne, hvor det tidlige modeikon Paris Hilton regelmæssigt blev besøgt i dem og Oprah anså dem for en af ​​hendes “favoritting” (ja, alle i publikum den dag fik et gratis par).

Fru O’Donnell var blevet ansat i 2016 til at hjælpe med at repositionere mærket hos forbrugere, der associerede Gode Priser på UGG Støvler med den klassiske støvle i sin reneste form: skinnebenshøj, slip-on, mokkabrun og foret i fåreskind. Det var en afslappet stil, at blive båret med yogabukser, mens du løb ærinder. Ugg ønskede at udvide sit image til at omfatte mere fashion-forward associationer.

Det første skridt i at genoplive lysten til mærket var at udvikle nogle taktiske modesamarbejder. UGG Støvler Bedste Priser Under hendes ledelse overgav Ugg sin klassiske fåreskindsstøvle til Jeremy Scotts broderede flammer, Phillip Lims utilitaristiske lynlåse og Y Projects sløje lårbukser, der praktisk talt knækkede internettet, da de ramte banen ved Paris Men’s Fashion Week i 2018. dage, var der en masse intern snak om, hvad hun laver med mærket? Hun er skør,” indrømmede Powers. “Men produkt og historiefortælling overtrumfede det.”

Ugg fåreskindsstøvler har cyklet ind og ud af mode i mere end 35 år på markedet og faldt for et par år siden, da virksomheden hævede priserne. Køb UGG Støvler De er Deckers’ langt mest solgte vare, og salget er i øjeblikket stigende. Virksomheden siger, at engros-Ugg-omsætningen er steget 11 procent til omkring 816 millioner dollars i løbet af de sidste tre regnskabskvartaler. Det er mere end halvdelen af ​​omsætningen i samme periode.

http://www.neufstovle.com

Asked on November 24, 2021 in E-Commerce.
Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.