Adidas Stan Smith Goedkoop

Nigo is voor de drie strepen zoals Hiroshi Fujiwara is voor de Swoosh. Elk geeft keer op keer een onverwacht creatief tintje aan nietjes. Deze doorzetter, het voormalige hoofd van A Bathing Ape, neemt
de Adidas Stan Smith Dames en sloten het traditionele vetersysteem voor drie klittenbandsluitingen. Het voert ons terug naar de tijd dat we in de GS-jaren leerden onze eigen schoenen te strikken.

Op het eerste gezicht lijkt dit paar Adidas Stan Smith Heren gewoon weer een geheel witte versie van het klassieke tennisschoenmodel. Het wordt geleverd in een geheel wit leren bovenwerk vergezeld van de witte oogjes. voering, veters en perforatiegaten op de zijpanelen die worden gebruikt voor Three Stripes-branding. Pas als je naar de hiel kijkt, zie je een beetje een gedurfde verrassing door het rode hiellipje van ponyhaar. Afronding van de esthetiek van de schoen is de gebroken witte zooleenheid die uiteindelijk goed bij het bovenwerk past. Adidas Stan Smith Goedkoop uitzondering van het hiellipje, ziet dit paar er vrij subtiel uit.

De Adidas Stan Smith Sale heeft een achterbank genomen in de Superstar 80s als het retro-model met drie strepen naar keuze van dit jaar, maar dat betekent niet dat de tennisklassieker tekenen van vertraging heeft vertoond. De nieuwste look combineert een schoon wit leren bovenwerk compleet met zwarte Stan Smith-tongbranding met een klassieke rubberen buitenzool.

Add Comment
0 Answer(s)

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.